sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Inspiraatiosta

Moikka! Mulla on ollu nyt neljä viikkoa täynnä liikuntaa ja ''dieettiä''. Ahkerasti oon käynyt lenkillä niinä päivinä jolloin en ole ollut salilla. Tietysti yhden päivän viikossa olen ottanut rennommin että lihaksetki saavat välillä levätä. Kesäkuntoon on päästävä! Edes kerran elämässä :D Jos tavoitteissani onnistun niin tulen lisäämään tänne masustani ennen-jälkeen kuvia aivan varmasti. Ja olen myös suunnutellut napakorun ottoa vaikka huhtikuussa. En oo halunnu ottaa sitä tähän mennessä kun se ei sovi tähän mun napaan. Vielä paljon treeniä ja vatsalihasten rääkkäämistä siis luvassa! Eli vielä on kokonaiset kaksi kuukautta aikaa tehdä parastaan. Neljä viikkoa sitten painoin 61,5kg ja tänään 58kg eli jonkin verran on kuitenkin rasvaa poltettu.

Aamuisin oon syönyt melkein joka aamu puuroa marjojen ja hunajan kanssa. Jos haluaa laihtua niin on puhtaasti pysyttävä miinuskaloreiden puolella, mutta on kuitenkin syötävä monta ateriaa päivässä ettei elimistö mene säästöliekille. Tuo on tosi tärkeetä muistaa koska monet tekee siinä virheen että jättää niitä aterioita välistä. Tämä laihduttamiseni ei kauheasti vaa'assa näy, koska läskin tilalle kasvatan lihasta. En todellakaan halua näyttää siltä että on pelkkää luuta ja nahkaa vaan ihan naiselta jolla niitä muotoja on. Kaikkien on kuitenkin jostain alotettava, eikä pidä lannistua jos näkyviä tuloksia ei heti synny. 

 Tämän viikon ruoka-annoksiani kuvina; huomatkaa että pidän kalasta :D kala on hyvä proteiinin ja rasvojen lähde ja maistuu hyvältä!
 Älkää unohtako kasviksia, hedelmiä ja vihanneksia. Niistä saa tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita eli silloin elimistö pysyy kylläisenä kun saa näitä tarvittavia ravintoaineita ja proteiinia :)

 Täytyy myös muistaa se että jos haluaa laihduttaa pysyvästi on vain muutettava elämäntapojaan. Kaikille se ei ole helppoa, mutta askel kerrallaan on hyvä edetä. Muuten kilot tulevat varmasti dieetin jälkeen takaisin ja laihdutuksesta saattaa tulla jojoilua. Terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä läpi elämän ja muistakaa tämä: ne kulkevat käsi kädessä terveyden kanssa! Myöskin liikunnan olisi hyvä olla osa elämää eikä unohtaa sitä. Liikunnan tuomat hyvän olon vaikutukset huomaa oikeesti aina treenin jälkeen ja itse olisi vaikea luopua niistä, kannustan teitäkin liikkumaan :)


 Nää kuvat motivoi mua tosi paljon! Saan niistä inspiraatioo ihan hirveesti, toivon että tekin :)

-Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti